Monday, August 2

DOREMI 9 Orang Sahabat

Selepas menyambut hari lahir Mama tercinta, saya dan Baby bergegas ke mamak somwhere at Tmn Perling. Jumpe 7 member ni. Siapa mereka?


Botak
Ricky (lepak mamak je, tp x follow)
Burn
Bard
Mai
Famy
Falieq
Hamka


Duduk bercerite kejap sambil nge-teh.Angin kuat mase tu,macam nak hujan.Tapi tak jadi hujan.Saya pulak mata dah nak pejam2 dah.Mana tak nye,perut dah kinyang boleh pulak tu angin kuat,sejuk je.Dlm kepala, dapat bantal n tilam sedap nyee.hehe..  Sedang borak2, Jembot a.k.a Ayul dan Iqbal lepak kejap.Dorg dgr kitoang nak gi karoke mase tu.So,dorg suggest lah Family Karoke yg dekat dan baru je bukak di Bandar Baru Uda.Kami pun tak tahu yg ade Karoke Family baru yg terdekat.So,terima cadangan mereka.Masing2 habiskan air patu gerak ke lokasi.Lokasi 'FK' ni betul2 di belakang Mydin tau.Nama nya, memang gempak.Ala,cerita arwahyarham P.Ramlee pun! ;)

Mari mempersembahkan...tatatttaaammmm. . . . .. .

D.O.R.E.M.I
( tujuh orang sahabat. bersama mereka bergembira. menyanyi sepuas2nya. kembali saat2 remaja. *music cerita doremi tu konon2.hehe* )



Okay! Banyak tau gamba2 yg kitoang amek.Tp saya upload ini je ye.Mase ni,mmg enjoy sgt.Release tension tau..Melalak puas2 dlm bilik tu selama 2 jam.Lame kan?tp tak bg kami.tak puas weyhh! Nak lagi!
About DOREMI, boleh tahan lah Mmg memuaskan tau.Botak sempat register mmber pasal die mmg gile karoke.haha..Semua mase ni tak nak pk pasal poblemo yg ade kt kepale dan memilih utk ENJOY! =) Lame tak hang our ramai2 begini rasenye.Sebab biase lah dlm persahabatan kan,ade pasang dan surutnye jugak.huhu.. Lagi berapa minit  nak habis,saya dan Baby terpakse gerak dulu nak ke sekolah amek Adik yg bru pulang dri lawatan ke Terengganu.Dah 2am mase ni.Lincah lincah amek Adik.

Last, lepak kat mamak.Makan2 sebab perut keroncong lagi.Dan bersurai dalam 4++ am . Balik rumah masing2, beristirehat dan happy gile! Thanx geng! Nanti kite g lagi bile kitoang cuti tau.Lagipun dah nak puase ni.. ;)

SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN ! ASSALAMMUALAIKUM...

No comments:

Post a Comment