Sunday, April 4

For dear Mr. Jerk :-

That Day Hello ! Kau sihat tak ? Yang kau tiba-tiba nak serious dan nak sound aku, Apehal ? Kau kalau rasa tak boleh nak gurau, kau tak payah start lah weyh. Mula-mula kau ke main elok. Lepastu kau nak ber-angin dan mulut macam ape. Kau ingat aku nak sangat gurau dan berbaik dengan kau ke kalau aku tahu kau macamni ? Tidak lah weyh. Jangan harap lah. Buat sakit hati dan tambah dosa aku saje. Kau tak kacau hidup orang, kau punya hal dan pasal lah. Kau nak reject aku ? Hello! ada aku kisah ke ? Aku bukan macam kau, tak dapat terima di reject lepas ty simpan dalam-dalam hati. Lepastu balas dendam. STUPID lah weyh. Excuse me okay!

* So, aku dah block kau dalam facebook aku. Padan muka kau.bhahaha. Watch out saja, Aku bakal bertindak lebih jika kau lebih. Clear.

Bye Mr. Jerk !

No comments:

Post a Comment