Saturday, April 24

The Gift from Mok!

Entry ini di hasilkan special untuk Wan Nur Fatin Nadhirah a.k.a Mok.

Mok datang jumpe kita dan Baby. Awak datang bersama Gendut si cinta hati nya. Sebelum awak datang berjumpa kite, awak call guna Gendut nya HP. That time, kite sedang sedia kan Sos Oblong di kediaman Mama Bulat. ;) Kite minta Adik yang tolong angkat kan panggilan tersebut. Awak tanya apa kaler kegemaran kite dan kite hanya menjawab " Pink! " Because i was busy ready the sos at dapur. Awak matikan panggilan when know kite sedang busy. Kite call awak kembali menggunakan HP Baby setelah selesai everything dan free. Awak kenakan kite lagi. =

Atikah: Yunk, katner tu ?
Mok: Kat rumah lah ka..
Atikah: Ala, kate nak datang jumpe.
Mok: Eh, ok ok. Battery low battery low. BYE!

Huh? Awak letak fon macamtu je. (^_^') Kite mengadu kat Baby. Tapi Baby kata, kejap lagi datang lah tu. Setengah jam kemudian, kite dan Baby sedang busy. Awak datang bersama Gendut. Choi! Wa kena beb! Ghaghaahaha.. Awak dan Gendut ketawa kan kite. Awak komen about my looked with new hair yang ugly ni kot. " Dah macam budak budak muka awak ka.. " gheghee. I know that. Nak jadi muda mudi kembali lah.Awak bagi kat kite satu plastic beg mini. Dan dalam nya.. Wahhhhhhhhh~ Sehelai T-shirt mini ber leher bulat serta hanger kecil je yang lengan nya ber-kaler Soft Pink. Badan hadapan ade gambar awak. Dan yang kite terharu, bahagian badan belakang ade picture kite dan Baby yang awak bluetooth dulu. Terharu. Kite jerit kecil tande seronok. Kite berlari ke arah Baby. Mase ni, kite dah macam kanak kanak yg seronok dpt Barbie Toys kan. HAHA..  Lepas awak balik tu, kite ambil gambar baju yang comel ni. Nak simpan. Lepastu, kite gantung kat Evo Pink. Jadi perhatian lah lepas ni kan. Hehe.. Kite ade dialog siket dengan Baby dan rakan rakan malam tu :-

Atikah= Baby, cumel nya baju ni.. Nanti kite bleh pakai kan kat anak kite kan..hehehe
Baby= Ade ade je honey. Mane muat sayang. Badan Baby lagi besar dari baju ni tau..
( kemudian di sampuk oleh rakan rakan di situ )
Burn= Gile ke pe ka ? Klau ade Baby yg size cam tshirt kau tu, gile susah kau nak jage tau..
Atikah= Aku guarau gurau je. Lgpun aku tak habis cakap lagi. Aku nak pakai kan kat anak hamster aku lah.. HAHAHA.. (dalam hati pk, bile mase pulak aku ade hamster ni?Mashi Marro yg cumel adelah..My Baby..hehe)
Bulat= Nntah kau ni ka. Gile ek ? Deep Under-Water btul kau ni. (konon nak reject saya. Ini lah name gelaran saya utk Bulat grrr..)

Bahagian depan

Bahagian belakang

Untuk awak Mok:-

Kite suka sangat dengan ape yang awak hadiahkan. Terima Kasih tau.  Kite dah gantung pun kat Evo Pink. Cantik. Semua yang tengok kata begitu. Sampai tanye kat mana awak beli. Angah pun tau. Angah nak juga.hehe.. Gambar awak tu, kite akan ingat yang tshirt ni dari awak. Hari hari kite mesti akan text awak even pendek pun text kite. Such as " Mok, watpe tuh ? " or " Morning awak.. dtg lah lepak nnt mlm.." Gambar kite dan Baby pula, kite suka sangat. Wat kasihsayang kitwg makin kuat tau. Terima kasih.. Kite jaga baik baik tau..

No comments:

Post a Comment