Tuesday, April 27

Pawana by Amy Search

Wah.. Setelah keluar cerita V3 Samseng Jalanan dan bila sudah menonton nya, Baby minta saya mencari lagu yang ada dalam filem tersebut. Sudah hampir berminggu juga, saya tanya rakan rakan mereka juga tidak tahu. Akhirnya, saya cari sendiri dan meng-godeh seluruh pelusuk internet. Ghehe. Akhirnya, i got it! Yess. Saya download lagu ini di 4shared dan masuk kan ke Pen-drive Evo Pink kemudian HP Baby. Mesti Baby suka. Saya tak akan hampa kan nya even hanya lagu yang dia mahu dan saya pula tak dapat cari.

Saya cari juga lirik nya dan save dalam Pen-Drive. Dan saya nak juga share di Super-Women ni pada siapa yang tak dapat cari lagi lagu ini, sila lah di sini :-

Bermula sebuah cerita
Di zaman dulu kala
Mudahnya sederhana kehidupan
Mereka riang sentiasa dan gembira
Tanpa duka
Waktu berpesta pawana pun melanda

Meresap fikiran dan jiwa
Berubahlah semua
Jadi sombong serta alpa
Semua inginkan kuasa
Rebut dengan sengketa
Yang lemah jadi hamba

Berpecah antara mereka
Musnah di hembus pawana
Begitulah kisah hidup
Dari zaman ke zaman
Pawana menghembus akan hati insan

Cinta musnah dihembus pawana
Keinginan menghancur manusia

No comments:

Post a Comment