Thursday, April 1

Today is APRIL FOOL !

APRIL FOOL Di mulakan dengan Bismillah sempena permulaan atau awal bulan Empat. Semua kate hari ni adalah April Fool. Perlukah kita sambut ? Perlukah kita text atau call kawan2 bile 12am sharp untuk kenakan mereka dan.... APRIL FOOL !!! ? Perlukah ? Bagi saya jika sekadar suka-suka tak ade ape sangat lah kan. tapi yang penting jangan terlebih dan telalu taksub dengan hari2 orang barat ni. Nanti generasi kita akan datang turut terikut. Saya pun tak lah se sempurna mana. Pernah juga saya terkena dengan kawan perempuan saya. Hishh teruk juga dia kena kan saya. Takpatut. Saya hampir menangis mase tu.tapi bila igt balik, saya macam nak cekik2 je die.HAHA.. Kelakar pun ade. Mase muda muda ade sahaje kenangan yang kira boleh igt sampai MATI lah, eh ? ye ker?haha.. Sebenarnya tak de ape yang nak di kongsikan. Sekadar untuk meng-update dan taknak miss ber-cerita dalam Super-Women blog ni.

Kepada Bulat, maaf lah saya bersikap 'kasar' sekarang ni.hahaa. jangan serik letak kunci anda di atas meja ye. HAHA.. Oki, maaf juge ye. Anggaplah anda sebagai pendatang baru yg baru saje nak di 'kasari'. haha.. simpan kunci dan rokok elok elok. Abang, best kan hilang hp ? tu lah. takbaik menyakat 'adik adik' anda. kan anda juga terkena. hati hati ye kawan kawan. hahahaa;D

Okay lh.Coretan saya yang tak seberapa ni ber akhir setakat ini. Semoga ALLAH merestui dan melindungi semua kawan kawan dan insan yang saya sayangi dan cintai...

No comments:

Post a Comment