Tuesday, April 20

Rambut pendek lagi kan Baby

Petang ini saya dan Baby gunting rambut bersama di O'ZONE.Kena share ni, sebab nak update blog ini supaya tak kesunyian;) Di gunting oleh Steven. Memang memuaskan dengan harga nya. Baby memang mahu kan rambut pendek dan memenuhi ape yang di mahunya. Saya pula, kerana cuaca yang agak panas, saya decide nak ber-style pendek pula. Muka saya pula kelihatan seperti childish. Hehe.. Sebab kecil je muka tu kan. Baby pula, memang smart. Handsome gile! Ghahhaha..Tapi apepun, kami selesa.GTG sebab nak plan about May programe with rakan rakan Baby. Akan saya kongsi bersama Super-Women later. BYE today!

No comments:

Post a Comment