Monday, May 24

Tanjung Leman Trip by Perling Crew Society

Hari ni baru lah saya berkesempatan melawat dan meng-update SUPERWOMEN-FB-YMAIL-FORMSPRING saya ini. Wah, taksangka juga di FB, lebih kurang hampir seratus friend request saya tak layan. Bukan apa,mereka add saya tapi saya pula tak suka approve orang tak di kenali.Maaf ye atas dasar mengelak kan masalah di lain hari. Lagipun saya merajinkan diri update semua network pun just nak keep in touch dgn rakanrakan di zaman sekolah rendah to sekolah menengah yg hilang begitu je.

Nak di pendek kan coretan, ape yg buat saya busy sangat selain bekerja, barubaru ni saya baru saja pulang dari camping ke Tanjung Leman bersama Perling Crew Society pada 15 -16 Mei 2010 bersamaan Sabtu dan Ahad. Saya ada mencatat sedikit nota sepanjang tempoh perjalanan kami dari Perling ke lokasi. Tapi tak rajin pula saya untuk menaip atau kongsikan nya di sini memandangkan masa yg tak mengizinkan. Jadi saya hanya dapat berkongsi gambar disaat gembira di sana.

Kami Perling Crew Society!

BBQ di malam hari.Sambil lihat bintang yg cantik plus indah gila vavi!

Duduk lepak di keliling unggun api.Memang best dan lagi gempak khemah sampai enam tapi last semua tidur luar.haha

\
Bersama Botak agagaga :)

Begambar lah sebelum gerak pulang bersama pasangan The Mok and The Gendut

HONEY dan BEES harus!

The Mok and Mai :)


Sekali lagi!

Banyak lagi picture sebenarnya.Tapi malas nak meng-upload.Cukup ini sebagai tatapan ye.Selepas pulang,masingmasing sunburn.Betukar kulit menjadi gelap sedikit.Gagaga..Serta terkopek kopek kulit.Losyen lah rajin disapukan sebelum masuk tidur.

Finaly,kami semua bergembira di sana even ade beberapa hal yang terjadi sebelum program berjalan lancar.Friend is forever korang!

------------------SEKIAN-----------------

No comments:

Post a Comment