Monday, June 28

KISS updating.

Harini barulah saya dapat merajinkan diri untuk meng-update blog ni.Selama ni adelah juga masuk menyinggah saje. (^_^) Sebab tak sempat sangat nak kongsi ape-ape. May dah ber-akhir.June pula dah pun sampai ke penghujungnya.Macam-macam yang terjadi.Dan yang dilalui.Saya tak dapat nak ngomel banyak tauu.Cukup sekadar mengupdate or KISS updating. ( Keep It Short and Simple) .

  • 9 June 2010 - Abg Wan excident.Melibatkan 5 buah kereta dan sebuah bus.Beliau kini berada di hospital. Alhamdulillah.. Abg Wan dalam keadaan normal sekarang. (kesian die and Angah) Semoga ALLAH memberi beliau kekuatan dan sentiase bersama beliau dan Angah.Semoga beliau cepat sembuh.Aminn.. [Ya Allah, lindungilah mereka.Aminn] Mari kite samasama mendoakan kesihatan dan kesejahteraan Angah dan Abang Wan serta Baby yg bakal dilahirkan.Aminn...

  • Saya dan BFF hang out.Nak mengspent time yg ade sebelum mereka further lagi.Happy dan happy sangat! Thx too my BFF yg masih ingat diri ini.Huhu.. Apepun, lebiuu all! Mmuuarrhh.

  • June ini juga, Baby dah pun berjaya selesaikan beban yg di pikul.Alhamdulillahh.. Semoga Allah beri kami kekutan untuk mengharungi segala ujian dan rintangan hidup di bumi NYA ini. Semoga Baby kuat menghadapi apeapepun ujian untuk meneruskan hidup.Aminn.. Loveu sayangku =) [Baby thanx sangat tauuuuuu for always with me...]

  • Rindu sangat pada KELUARGA BAHAGIA. Rindu pada Ayah ;| (even tegah nya die buat begini pada kami sekeluarga)

  • Saya masih berusaha untuk bayar Astro Mama yg tertunggak.[kesian Mama.tikah minta maaf ye Mama....still love u] Hmmmmmm

  • June ini juga wat saya suka layan lagu jiwang dan sentimental.Feelingg jerk..Ishh (^_^")
Okaylah! Saya terpakse akhirkan coretan KISS ini.Bila ade mase nanti,saya akan update lagi ye.
May ALLAH bless us always.Aminn.. [Thanx to ALLAH kerana masih memberi ku kekuatan dan semangat untuk terus berjuang dalam hidupku ini.]

No comments:

Post a Comment