Thursday, July 29

Cepatnya 2010

Perasan tak yang tahun 2010 ni berlalu begitu pantas kan?
Tak sangka sangat dah nak masuk bulan Ramadhan pun.
Sebulan lepastu Raya dan akan masuk lah tahun baru.
Puasa tak ganti-ganti lagi. (teruk nya saya ni)

Macam-macam yang berlaku tahun ni tau.
Perasaan gembira, sedih, ketawa, nangis, kecewa, sakit dan macam-macam lah.
Tapi saya masih berdiri di sini dan,
masih boleh update blog ni.
Cuma saya agak terkilan saya masih menjadi penggangur terhomat di siang hari,
di malam hari pula saya meniaga bersama Baby.
Mencari rezeki yang halal dan
sama-sama cari jalan dan berusaha untuk
terus maju ke hadapan.

Siapa yg tak selalu jumpa saya,
Bila terjumpa tak dirancang atau secara kebetulan pasti,
"Eh?gemok ey skrg.." or "Dah kawen ke?tak jmput pun.." etc.
Saya hanya tersenyum dan menjawab ape sje yg perlu.
=)

Bila duduk sorang-sorang,
Mula lah terkenang kisah dulu-dulu.
Ade pahit dan ade juga yg manis nya,
Yg pahit saya jadikan sebagai pengajaran,
dan yg manis saya jadikan sebagai kenangan yg paling indah
yg akan saya simpan rapi.

Ramai yg saya kenal,
bermacam2 karenah bermacam2 colour.
Bercolour pelangi pun ada tau.hehe..
Happy je dapat kenali mereka yg berwarna warni ni,
ada dalam hidup saya.
Terima kasih semua nya!

Walau dah habis zaman sekolah,
tapi saya masih keep in touch dgn bestfriend.
Bila hang out bersama seronok nya rase!
=)

Lagi seronok life saya ni,
bila saya ade die dalam hidup saya,
yg tak pernah putus asa menjaga
dan bersama saya yg keras ni. ;p
Yg ikhlas mencintai diri ini.
Terima kasih sayang!

Hidup hidup oh di tahun 2010.

Tahun ni,saya tolong Mama jual Kek Asam Manis turun temurun dari arwah nenek.Sesiapa yg nak order utk Raya boleh lah rase dulu.If sedap boleh lah order.hehe..Yg penting,so far tak pernah ade yg complain tak sedap.hehe.. Selamat menyambut Ramadhan kawan-kawan! =)

No comments:

Post a Comment