Tuesday, July 20

Off. Cuti.



Kehidupan saya seperti biasa saja.Hujung minggu yg lepas,saya menghabiskan masa masih bersama Baby.Besama kawankawan nya : Botak dan Fahmy. Hanya menaiki satu kereta,kami menuju ke Hutan Bandar.Memang dari before ni nak kesana tapi tak berkesempatan.Setibanya di Hutan Bandar,agak full jugak lah.Taksilap masa tu 848p.m di sana.Hati pun berbisik sendiri: (Wahh mesti sedap ni.Ramai je org) Perut pun semakin bising menyanyi.Taksampai 10minute berdiri cari tempat duduk,akhirnya ade juga meja yg baru saje di clean kan.Duduk dan order di ambil.Botak,Fahmy dan Baby memilih Chicken Chop dan saya pula Steak.Tunggu punya tunggu, 30minute jugak lah baru order sampai setelah kacang rebus dan otak otak habis di masuk kan ke dalam perut masing masing.Tengok memang menyelerakan. (biasanya saya takpernah miss ambil pic ape2pun bila keluar,tapi mlm tu boleh lupa kulak.chiss) Kami mula makan dan makan. Amat mengecewakan, Steak saya tidak lah sehebat di perkatakan.Black Pepper sauce nye boleh lah saya katakan TOP.Then,Chicken Chop di situ memang best.Sedap kulak bila dah jamah Baby kunye!

First time,makan Steak tak habis.Daging liat dan rase rebusan nya.Huh! Takpelah. Nextime datang makan Chicken Chop pulak.Dah kinyang,perut masing masing kedepan.Espcialy,Botak.haha.. (sowi Tak if kau baca entry ni lahh hehe) Pergi ke kaunter,bayar dan gerak ke lokasi seterusnya.Karoke Festive Mall DB.Botak kunye plan nak melalak puas puas malam tu.Dlm kereta,mintak kat Fahmy gula Hacks.Tapi takde,die bagi ape tah name gula ni.Tinggal satu je,share ngan Baby.Tekak loya pulak sebab Steak tu kot.Sampai je kat DB,parking.Before masuk dalam melalak,sang jejaka ber-dessert kejap. (hisap rokok kulak.keras lahh dorang takde rokok weyh lg2 pas makan) Masuk kene tunggu pula turn.Bilik full semua.Sambil tunggu ambil gambar kejap.Haha..Botak jadi Papparazi saya malam tu ;) Thanx Tak !

Tettt! Dah boleh masuk. 10 lagu untuk malam tu.Melalak lah puas puas ye Botak.Si Fahmy pulak, baik kau takpayah ikot.kau tak habis2 dgn FF kau kann.patu duduk menyandar mcm penagih punn ade aku tgk.haha wexxx;p Saya dan Baby berduet Andang Cintaku Menyala dan beberapa lagu lagi.Best sangat kan Yunkkk! =D Kitwg memang enjoy lah even ber-empat je. =) Kami tetap Happy tauuu.. Balik tu,seround bandar dan pulang ke Perling.

Lepak depan rumah,borak borak,kawan yg lain pulak datang.Then kami menerima berita,salah seorang daripada kenalan skg berada di spital. Saya rasa terkilan dengan manusia2 yg berhati hitam yg sanggup jadikan org yg tak bersalah dan tak langsung kacau sesiapa sebagai mangsa.HUH! Beliau memang sangat baik sepanjang saya kenal.Tak kacau sesiape dan hanya buat hal sendiri.Teringat tentang beliau,hati ni sayu je mendapat tahu khabar tersebut.Semoga beliau sembuh dan kuat semangat! Aminn..

Saya happy dengan life saya sekarang.Bersama Baby dan dunia saya.Kami tak kacau sesiapa dan kami hanya buat kerja kami sendiri.Kami tak nak masuk campur hal sesiapa.Yang penting,kami tak diganggu.
Semoga hari hari yg kami lalui di rahmati Allah. Amin. .

No comments:

Post a Comment