Thursday, July 1

Welcome July :)

Caption entry: Goodbye June is hard to over.
(kelakar pula ada caption ni hehe)

Wahh kawan kawan.Tak sangka dah bulan Julai kan.Macam baru semalam new year of ten gituu ;D
Lagi 2bulan pun Ramdhan (oh tidak!saya tak ganti lagi puase yang saya ponteng.dose nyaa.bila lagi nii.nafsu makan je skg ni.macamne nak puase gini?) dan Raya (kalau sebut raya laju je.amboi..taksabar shopping baju raya,kasut raya dengan Baby.haha buruk perangai tauu)

Esok saya ade interview tau.Semoga saya di terima bekerja.Aminn..ALLAH,terima lah doa hamba mu ini. Nervous nya rasa even dah banyak kali jugak lah gi mana mana kunye interview. (positive tu penting Atikah)

Mood: Benci pada mimpi yg sama selama 3 hari.
Describe: Tak tahu lah kenapa tiba tiba saya mimpi pasal itu wanita.Jeezz! Tak terlintas langsung di kepala ni pasal die.Dah lah tu, 3 hari berturut pula.Lain je maksud nya? Tidak tidak tidak.Saya tak akan fikir pekara negative. (berdoa pada ALLAH di elakkan pekara pekara yg menyakitkan) Dah lama sangat pun pekara ni.Saya dah tak nak ingat atau fikir lagi pun.Die dah tak ade dalam khamus hidup kami lagi.She's gone! Saya tak pernah terfikir gak nak benci die tapi sikap kebudakkan dan ketidak maluan die tu buat saya geram suatu ketika dahulu.Semoga wanita itu di redhai ALLAH. Aminn.. "Gi main jauh juah juga ye.Saya tak kacau awak dan hidup awak tauu.TQ! May ALLAH bless u"

Semoga bulan July ini ALLAH memudahkan lagi perjalanan hidup ini.Terima kasih Ya Allah kerana masih hambamu ini melihat dunia mu yg luas dan penuh dengan liku liku. BLESSED =)

No comments:

Post a Comment