Tuesday, August 31

Kuih Raya

Assalammualaikum. . .

Couple days tak online apepun,busy buat kuih raya utk rumah ke-2 saya(Mama Bulat).hehe..Nanti bile dah settle semua saya update tau.Saya sihat2 saje.Saya dan Baby dah bayar zakat.RM 7.50-seorang utk tahun ini..Bukan nak show off tapi nak kongsi pengalaman first time rase bayar sendiri.Huhu..Dah tua dah saya,tahun2 sebelum ni Mama yang bayarkan.Tapi sekarang tak lagi sebab saya dah bekerja dan meningkat dewasa.Macam akad nikah pun ade tau tadi.Teruja sangat.Nanti saya cerita kan sedikit ape yg saya nak share.GTG ni..Tak banyak mase lah.Thanx pada kedua2 family,kawan2 dan readers yang still bersama.Love you all.
Take Care.
Selamat Hari Merdeka!
Selamat Hari Raya Aidilfitri AL Mubarak!
143

No comments:

Post a Comment