Monday, September 20

Eid 10

Ahad, 19 September 2010

6.45p.m - Burn home.
Kami braya drumah Burn atas pmintaan adik perempuannya yg sudah masak utk kami.Rajin dan sungguh baik mereka.Thanx to Fatihah :) Best gle die sebab layan kepala kami. Kami bgambar dan berangkat.

8.30 mlm, kami berada drumah Faliq/Falole. Makan dan begambar juga.ramai juga yg hadir.tragedi yg maybe saya agak malu, saya mencari2 ibu Falole,tp tdk ketemu.masuk rumah dan kebelakang,masih tdk ketemu.saya tanye Falole dan B,they said, 'tu mak Faliq..' tahu tdk,ibu nye berada dluar sejak td.agk kecikcumel itu pasal tdk nmpak.sorry! (^_^) Saya tpakse kejar ibu nye utk salam.ibu Falole tak dgr panggilan saya, 'Makcik. Makcik.' (Kecik sgt ke suara aku ni?h0h.) Ayah Fal0le perasan kdaan itu,terus pggil ibu nye.Dan bsalam lah kami.budak2 plak ketawa kan saya.jahat tawuk.

10.10 mlm, menuju ke rumah Razi di Jln Makmur. Razi is some-old friend yg lame tak lepak bsame after msing2 da ade life sendiri.Razi stil maintain.kurus dan sh0rt je.tp ape yg menarik tentang Razi,die sudah btunang dan akan mendirikan istana tak lame seperti saya dan hubby =D Amin,m0ge2 bjalan lancar.congrate to Razi! Eh?kebetulan ade Tonggek la.lama nya tak jumpe.taksilap raya tahun lepas die dtg dgn gf die beraya.Now die semakin berisi(G) Bahagia kan djage gf sayang. Tgh lepak dluar rumah,Razi ask me, 'Ika,knpe kau semakin tinggi ek?' Hehe.. Im wearing wedges lah beb.Tp smemangnya aku lagi tggi dari kau.haha
Si Tonggek just lihat saje saya.beb0rak sdikit about gf nye dan bile mahu dtg beraya.

Cerita beraya kami mlm ini takberape ser0nok bcoz Botak sorang niage dan kami pulang salen baju terus menuju ke l0kasi Botak niaga.Kami stay bramai2 dan ketawa seperti biasa.We enj0y atlast with our jokes and laughhhh :D

No comments:

Post a Comment