Saturday, September 18

Eid 8

Jumaat, 17 September 2010

Hai kawan2! Sekali lagi saya kembali mengupdate. Hari ni,saya dan kawan2 yg terlibat dah plan bkumpul braya rumah Fatin Mok di Jln Badik dan rumah Abg Faizal di Jln Keris,Putri Wangsa. Kami berkumpul selepas Maghrib.Segak b' Baju Melayu dan Cantik b' Baju Kurung kami sama2 menuju ke Putri Wangsa.Lebih kurg 9p.m kami pun sampai.Belum sempat masuk,Mok blari ke arah saya dan puas saya dpeluk skuat hati dcium bkali2.Opps kami bkn lesbo ok!Tp actly kami lame sgt xbjumpe.Tu yg rindu t'amat sgt.Smpai menanes skejap kami dluar.haha Agak ramai jgk drumah Mok.Nsib ade la (Fana) yg saya kenal.Semakin kurus b'banding awl tahun lepas :) Lepas makan2 dan bgambar,bborak dlm 11p.m kami gerak ke rumah Abg Faizal di Jln Keris.Sebelum pulang bmaafan dgn Mok.Haishh,rindu lagi lah yunk tp nanti jumpe lagi tau.
---
Abg Faizal home.Abg Faizal ni abang angkat Hubby.Die pun baru je mendirikan rumah tangga dgn isteri tcinta.Dan isteri Abg Faizal mengandung 2 bulan.Tahniah Abg Piz! =) Sem0ga baby sihat2 dan akak pun sihat jgk.Abg Piz bg kt0rang tgk album saat terindah spasang suami isteri ni.boleh tahan lah,cantik.Smart jugak album ni.kami tak dpt hadir masa hari blangsungan mereka.Bborak,ketawa2,bgambar dan bgerak.Next time,ktorang dtg lagi bwk Mama Bulat pula ye. Cerita kelakar- Dah gerak,msuk keta tb2 B bhenti tepi.rupenya kaki B n Fath penuh dgn semut.haha tel0mpat2 lah mereka dluar kereta sbbnye mereka dduk dbhagian kanan.mase msuk keta tak perasan ade byk semut.haha -
---
Amir home. Even da tlalu lmbat menuju ke umah Amir,tp kami tetap singgah skejap.Amir wat open house.Dtg bbual makan2 lepak jap then gerak.Da kul 1 mase ni.Kami plan nak berkaroke kat DoReMi.Dgn bpakaian Melayu dan Kurung.haha sempoi...
---
DoReMi. Sampai je,tgk da kul 1.30a.m. Bukak lg ke?Ok.Botak masuk sekejap tanye.5minit,Botak kembali.Dan ON. Yok kawan2 masuk! Kami dpt 1hours 30minit. Melalak lah puas2 kami ddalam.Tp 2 orang dari kami tak dpt join,nak balik. Kewajipan bg kami,mesti nyanyi lagu Yank by Wali Band yg kian p0pular beramai2 dan sungguh menggumbirakan =D Sebelum times out,kami bgambar dan gerak ke town.Kami round town sekejap dan stop at Tokoh.Bbual dan tgk gambar2 tadi,gerak Perling.Lepak dulu kat Sayed.Around 5.30a.m going home and sleeping time.Zzzzzzz

No comments:

Post a Comment