Thursday, September 16

Epy Eid Mubarak

Assalammualaikum kawan-kawan :)

Sihat tak?Sorry lah lama rasenya saya tak update pkembangan tbaru saya or cerita-cerita harian.FYI,sepanjang minggu Ramadhan yg kian b'akhir,saya busy buat kuih raya utk dberi kepada keluarge Hubby dan bkerja keras utk psiapan raya yg hampir tibe waktu itu shingge saya tiade mase yg ssuai utk online.Maaf ye kawan-kawan.

Kuih raya 3 jenis itu adalah Biskut Kacang, Biskut Sugi dan Biskut Makmur. Rase nye?ha..nak rase kena lah dtg beraya.hehe..

Baik lah kawan-kawan,sepanjang saya bkerja keras bsame Hubby,mcm2 yg tjadi.Ade sedih dan ade juge gembiranye.Tapi,demi mcapai impian kami,saya tetap kuatkan diri dan teguhkan hati ini supaya mjadi sekuat Super Women =) Alhamdulillah,berkat kerja keras kami,dapat juga kami sediakan persiapan utk hari raya.Sepasang sedondon kurung dan melayu utk dpakai bhari raya.Bila dah ade Kurung Melayu,mestilah ada kasut utk dgayakan.hehe..Alhamdulillah sekali lagi saya bsyukur dgn berkat rezeki dr Allah SWT kepada kami,kami masih bisa memiliki ape yg kami inginkan.Selalu saya pegang, "bsusah-susah sekarang,bsenang-senang kemudian. . ." InsyaALLAH..

Malam raya,Hubby dtemani Botak dan Hamka tepaksa drop saya kat Kg. my beloved Mama.Tak jauh pun, Bandar Tenggara,Kulai.Tp kesian juga kat dorang.Mlm2 jalan agak gelap,so tak jelas signboard.Kami tbabas intrance ke 'BT' .Jauh juga ke Kota Tinggi.0ppss..Sorry sgt Laling.. Dengan penuh kesabaran,Hubby still tsenyum. (Thanx my love) Ade juga kejadian sedih hingge mengalir air mate sebelum bgerak ke Kg. Mama.Tapi saya simpan dhati anggap ini semua dugaan.Saya kena terima even merajuknya hati ini ;|

Tdengar takbir dpagi yg syahdu.Dhari yg mulia ini,saya ingin menyusun 10 jari mem0hon maaf dari hujung rambut hingge hujung kaki andai ada salah dan silap saya sepanjang menubuhkan Super Women dan pada kawan-kawan yg mengenali diri saya ini.Ikhlas dari hati yg merendah diri ini,maafkan lah saya.halalkan segala nya dan marilah kite pebaiki ape yg sepatutnya kite baiki :') Maaf ye kawan-kawan,buat mase ni tak dapat lah saya jemput dtg rumah yg tak sberape ni.InsyaALLAH,dgn izin Allah SWT dpt lah kawan-kawan merasa jamuan dari saya.Doakan saya ye kawan-kawan..Terima kasih masih sudi menyinggah d'Super Women.

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI ALMUBBARAK MAAF ZAHIR DAN BATIN !

Salam Tulus Ikhlas dari saya dan Saiful =)

No comments:

Post a Comment