Sunday, September 5

Jangan Menangis Sayang


Bile Baby minta saya dgr lagu ni di Youtube,saya dgr dan saya click 4shared masuk fon.Bila 1hari tu tak jumpe die,saya dgr lagu ni sdri.Dgn rajin saya type lagu ni sambil dgr.Saya ulang ulang utk fahami.Mcm kelakar tak bila saya cakap saya nangis tiba2 saje bila saya fahami nye.Kenapa ye?Sorry tak dapat share.Biar saya rasa biar saya yg fahami.
Haritu Baby cakap,nak duet lagu ni bila kami karoke nanti:')
Honestly, hati saya bedegup kencang.Mungkin takut.Bila hari beganti hari,sayang semakin sayang,cinta semakin bewarna warni tersimpul rapi,dan bila saat nya akan tiba. . .
Oh Tuhan......

Sorry ye.saya dapat online sekijap je.belum ade mase yang free utk update ape yg lepas.Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin.

No comments:

Post a Comment