Wednesday, October 27

After 4 days

Empat hari Kak Long tak kerja dan tak online. Musim jerebu ni Kak Long di sahkan demam. Memang macam2 jadi selama 4 hari ni. Malas nak bebel panjang,Kak Long still belum baik. Dah masuk kerja after 2 days MC. Kepala pening tengok meja yang berselerak penuh dengan kerja2 yang tertunggak. -.-" Dugaan untuk orang cuti sakit. Masuk je tadi, office bau something.Ntah bau ape or hidung Kak Long yang something.Yelah,cannot smell anything.Tu yang semua bau tak best ke kan. Waiting for boss masuk office.If boss faham,bagilah Kak Long rest sampai betul2 sihat kan.Huhu..

Kak Long geram sangat.Handphone Kak Long rosak.HUH! Memang marah geram semua ade.Hantar kedai, "ini hp kasik buang dalam longkang saje lo.sudah rosak lu kasik betul akan rosak blik punye." bodoh okay! Memang tension sangat2 lah.Macam2 hal lah.Ade je yang terjadi.Dugaan ke semua ini??Kak Long hope sangat,semua nia de hikmah.Thanx lah pada penjual handphone ni.Sampai hati kan (sedih)

Mood yang tidak baik. (^_^")

No comments:

Post a Comment