Monday, December 27

Ali Baba Sing a Song For Me

Hai kawan2 ! SAYA HAPPY SAYA GEMBIRA SAYA BAHAGIA ! Harini saya nak share kegembiraan saya bersama kawan2 dan readers yang masih setia menyinggah di Super Women blogger. On 26th Disember 2010, 12 sharp, it is my birthday. Hari kelahiran saya. Alhamdulillah, 1st of all, saya nak sujud syukur pada Allah SWT kerana saya mesih diberi kesempatan untuk berpijak di bumi nye yang fana ini. Alhamdulillah sekali lagi, saya masih diberi kasih sayang oleh manusia2 yang berada disekeliling saya dan sentiasa menyokong dan membantu diri ini. Tak lupa juga saya bersyukur kerana masih mempunyai keluarga yang 'jauh' dari saya, keluarga baru dan keluarga yang menerima saya. Saya juga bersyukur masih ade yang menyayangi diri ini dan memerlukan diri ini. Juga ternyata ade manusia2 yang masih menghargai diri saya yang kecil ini. Amin ya rabbal alamin.. Terima kasih Ya Allah !!!

Ahad. Saya dan Hubby date.Nak cerite ni.Masa saya bersiap, saya rase seperti its our 1st Date after all. Haha.. I dont know why rase camni tau. Pagi tu saya dah book online WAYANG CATHAY City Square. Saya dan Hubby tengok Janin. Amek 7.10 p.m. kunye show. Petang Hubby amek,saya rase seronok sangat.Rasenya dah lama sangat kami tak gi Date bersama ni..Hehe.. lagi2 its on my day kan.Special gitu! Hehe.. Cerita ni tak lebih dari 1 Hours ++ pun. Best jugak Janin ni.Seram pun ade.HAHA sampai terjerit saya bila ade scene yang bagi suprise.Hehe.. After, kami ke Ayong. Makan time!!! Lapar ni. Dinner kami, Ikan Merah bakar and Sotong bakar. Hehe.. Sedap sangat!!

Kami menuju ke Ali Baba, sebab Botak memang dah plan nak karoke.So, saya pun ikut tanpa mengesyaki ape2.Memang tak terfikir ape2 pun. Hehe.. Sampai je... Eh?Van bard..Ramainyaa kat depan Intrance Giant Tampoi. Saya tanye Hubby, die kate. " Botak yang panggil.." Saya pun ok je lah kan.Lgpun lama tak lepak kat luar reramai camni.Then kami pun masuk. Wow ! Besar jugak bilik ni.. Saya pelik, Hubby keluar then diikuti Botak kemudian beberapa yang lain.Pelik pelik pelik.. Tapi malas nak pk, saya layan je karoke. Hehe.. Hampir 10 minit, tiba2... Lagu Selamat Hari Jadi di Playkan di screen dan Hubby masuk bawa..............CAKE! (tergamam plus terkijut plus terdiam. Macam mimpi ape yg aku nmpk ni) Suprise!!! Berkumandanglah suara kawan2 dgn screen sekali.. Ya ALLAHHHH... ape yg saya fikirkan mase ni? saya cukup terharu dan sedih. Family saya pun tak buat macamni. wish pun tak.hmmmm


THE CAKE. 
(sedap tauu.. ade ice cream siket by Secret Recepi )

video
Here the video after potong cake and makan. 
Di record oleh kepala penyamun..haha













TERIMA KASIH SAYANGKU FOR EVERYTHING YANG BABY BUAT UNTUK HONEY. HONEY HARGAI SANGAT2. HONEY EPY SANGAT! HONEY BAHAGIA SANGAT! THANX SANGAT BABY ! I LOVE YOUUU.. SEMOGA KITE KEKAL SAMPAI SYURGA. AMINN

No comments:

Post a Comment