Sunday, December 26

Apa yang lebih bermakna?

Apa yang buat anda rasa bahagia di Hari Lahir setahun sekali seumur hidup?

A- Ucapan from Keluarga.
Hanya Ucapan sudah memadai. Tidak perlu duit,tidak perlu hadiah kerana Ucapan itu adalah hadiah yang paling murni berbanding yang lain, dan tidak perlu party. Tapi...ape rase bila Family yang satu darah dengan kite langsung tak wish??? -________-
B- Ucapan from Lover.
Its so sweet bila kite dapat SMS atau CALL from someone yang kite cinta.Ya, kite memang nantikan ucapan dari insan ini. Tak perlu sesuatu yang mahal2 dan tak perlu juga sesuatu yang bisa buat die susah. Satu hari cukup bersama keluar ngedate, itu sudah cukup digelar 'Hadiah'. =) Ucapan yang diberi pun dah boleh kalahkan manisnye candy. Hehe.. ouuhh so sweettt ! hehe
C- Ucapan dari sahabat handai yang rapat dan kenalan.
Bestkan bila handphone berbunyi bila bukak macam2 yang kawan2 doakan untuk kite.Ini sudah cukup istimewa.Doa itu adalah sesuatu yang lebih murni dari hadiah.Ha,lagi2 bila kat Facebuk kan.Macam2 wish dapat.Yang rapat yg tak rapat pun wish.Even sekadar, 'Happy Birthday!' Tol x? hehe
Tapi sedih jugak bila sahabat yang paling rapat dengan kite tak wisk.Kan? Lupa ke mereka? Huhu..

No comments:

Post a Comment