Wednesday, December 15

EXCITED DAN NERVES

Hai kawan2 ! Lama juga saya tak online blog ni.Sorry ye sebab busy n mase pun sentiase tak mengizinkan saya meng-update. Guys, saya ade berite gembira.Perkara yang gembira yang akan berlaku hujung minggu ini.Ape die? Okay.After segalanya selesai saya akan kongsi bersama.Sungguh tak saya nafikan, saya terlalu excited but in the same time saya nerves.Bdebar je hari demi hari. Eh? Lain je ni ceritanye. Takpe, kite berteka teki dulu ehh.Hehe..

Disember ini, bulan yang bererti buat saya.Paling juga bermakna.Dengan kehadiran keluarga baru dalam hidup saya.Siapa mereka?



Inilah mereka. Sister Aireenaz Nasoha dan sekeluarga. Sinopsis tentang mereka. Kak Reenz dan husband telah disatukan pada 070707 dan telah dikurniakan seorang Putera yang diberi nama Ultraman.Hehe..Silap. Muhammad Rizqy Rafeeq. Yang istimewanya, Kak Reenz lahir pada 25 Disember bersebelahan dengan saya yang 26 Disember. OMG! Memang tak percaya pada mulanya.Tapi kenyataan. (",) Terima kasih Allah menemukan aku dengan keluarga baru ini.

Baiklah kawan2. Saya terpaksa mengakhirkan entry kali ini dengan bersyukur pada Tuhan di atas segala yang telah diberikan untuk saya. Alhamdulillah alhamdulillah alhamdulillah.. Sebelum saya lupa, doakan perjalan hidup saya berjalan dengan lancar. Aminn.. Thanx again for still be my readers. (Super Women)

*Kite berjumpe lg di next entry. *

No comments:

Post a Comment