Monday, December 6

Gadis Kacak

Hai geng ! Rini wa nak show off my new face yang sempoi ni. Sila lah komen and lihat.Bagi wanita2 yang single diluar sana jangan tangkap cintun plak.Wa dah ade buah hati pengarang jantung.Hehe..Anyway, Ensem tak wa? Haha..





Ehh cehh ! Tak sangka pulak kini wa dah jadi gadis ROCK. Gadis KACAK.."kacak luar kacak dalam" weewitt.. Bila dah ROCK kene lah wa lu.baru jiwa rock yg sejati. bhabhabhaa.. Okay ! Kenapa wa tibe2 tukar image alah2 Rihanna Tut atau penkid yang nak jadi perempuan balik bak kate Faloley ? Wa saja je bro nak cuba image baru ni. Asyik nampak ladies je.Sekali sekala kan.Memang seronok gak! Tapi hati dan jiwa wa masih seperti before yoo... Wa gunting rambut macamni pun dapat sokongan dari orang penting wa. Siapa lagi ? Kekasih wa lah! Image ni pun die yang pilihkan.Wa follow je. Even tak cantik dan tak kena dimata orang tapi biarlah cantik,cun,kacak,meletop dan kena dimata si dia ni.. Whooaaaa! Weewiitt..jangan ingat jiwa rock ni takde feeling cintan cintun tau, bro ! =D Maybe bila tengok dalam gambar lain or maybe tak sama bila tengok depan. So bagi yang memang kenal wa and tahu mana lokasi wa boleh jumpa wa.Kita bergambar banyak2 ke dan post di entry wa.Haha.. Macam gud gud je.. Ok bro, wa choww dulu ! Nanti ade masa lagi wa update lagi. Thanx sebab masih sudi manjadi pembaca blog Super Women wa yang setia yoo! Awww.. Wa beransur dulu. Biar muka tak lawa tapi kitaa tetap ROCKKKK dan steady der! GAGA

No comments:

Post a Comment