Sunday, December 26

REMAJA CLASSIC

Salam Pagi Ahad kawan2 && Assalammualaikum !

Pagi ni, saya update agak awal. Di Lappy my sister menunjukkan jam 7.35a.m already. Saya masih ngantok,tapi ambil kesempatan ini nak meng-update program malam lastnight yang berlaku di Remaja Classic Bandar Baru Uda, Johor. Program menyambut hari kelahiran Kakak ku Reenz. Oppss! Sebenarnya tak sangka gak yg Kak Reenz plan nak celebrate sekali b'day saya yg sebelah jek dengan die. Hooraaayyyy! Saya terharu ok ! :') Selain Hubby, ade jgk yg sudi nk celebrate b'day saya ni. Jum kite tgk gambar2 yang sempat di ambil =)

Here the Cake. Besar tau. Bentuk Kunci.nmpak kn?hehe..
Suprise jugak bile kat Cake ade nama 'Atiqah'.. ;)

Sempat post lepas tiup lilin.Kak Reenz ngah tgk camera sebelah sana kot.Hehe

Yg berjacket hitam ni, my future adik ipar.
Die baru je balik dr kerja Maghrib td,tp saya ajak die join sekali.lama xkuar dgn die.
Suka si tongga ni.(seb die xpemalu.hehe)

Seriuss benar muka abg tgk akk pasang lilin tu.hahaha


SAYAAANGGGGG KAT Minah ni !
Thanx so much sister.
:')


Di buaian selepas majlis bersurai.
Ha, yang lelaki pakai kemeja krim ni,
Hamka namenya.
Memang rapat ngan saya n Hubby(wakilkan Hubby yg xdpt join mlm ni)

Ade banyak lagi kot gambar.Tapi ini je yg dapat saya copy paste dr profile FB sister.Hehe.. Memang tak t'pk pun Akak cun ni celebrate sekali.hehe.. Dan xt'pk begitu ramai family nye yg hadir.Keluarga yg besar. Jam dah kul 12 tau. Hp saya pun berbunyi2 sms masuk. 26 ! Thanx pade yg wish ok.Tp....saya menunggu sms dri family kesayangan.Tapi... tiade sorg pun yg sms.Pagi ni pun, Mama,kakak n adik just wat xtahu.Ok..Memang sedih! ;( Apepun, thanx again to my sis! Leviuuu.. Have a nice day sister :') Thanx again n againnnnn. Akanku jadikan sebagai kenangan yang terindah sepanjang perkenalan kite. Cehhhh.. Heheh ~

No comments:

Post a Comment