Wednesday, February 16

Selamat Ulang Tahun Sayang...

16hb February 2011




Hai sayang! :D Maybe bby tak berkesempatan lagi nak baca ni kat blog honey.But nevermind,koz i know u will read it soon. ;) Sayang, 1st of all, Happy Birthday To You Sweetheart! U already 23 kan. Dah tua dah suamiku-to-be ni. Haha! Oppss..jangan marah.nanti kene jual.hi3x..

Baby, honey doakan bby panjang umur dan dimurahkan rezeki. Honey doakan gak, segala impian bby tercapai. Yang paling penting, honey mau bby say NO pada give up sekaum. Of coz u will say that kan syg! Sbb bby kuat. Honey selalu percaya and yakin pada bby. Per-'ignore' kan apa orang kata. Biar apa pun dorang wat and kata, bby tetap berdiri teguh. Iam proud of u syg.lg2 menjadi insan yg dicintai dan mencintai mu :')

Bby, honey selalu doakan yg terbaik untuk bby. Hope sgt, impian2 kite tercapai. Hubungan kite direstui dan diredhai ALLAH. Dugaan yang melanda dapat kite jalani dengan tabah dan sabar. Itulah kekuatan yang perlu kite ada bersama. Walau,macam2 yang selalu berlaku, tapi Insyaallah, ALLAH selalu uji umatnya yang akan mencapai kebahgiaan suatu saat kelak. Semoga kite kekal sampai ke syurga ye sayang! Lets pray and I praise ALLAH to sending me u my love.... :')

Btw, bby suke tak dgn suprise yg berdouble tu?hihi.. Best tak? ;D

I LOVE YOU SAIFUL AZHAR/SAIFUZHAR! YOU'RE MY DESTINY MY ALL MY HUBBY. TERIMAKASIH SAYANG...

No comments:

Post a Comment