Wednesday, March 30

Happy B'day Mama Bulat 55 :')

27 March, 2011 on Sunday...

Bismillahirrahmannirrahim... Suprise !!!
Allah selamatkan kamu.. Allah selamatkan Rafeah Selamat.. Allah selamatkan kamu....

Mama sedih sangat masa ni anak2 dan menantu2nye bersekongkol utk kenakan die pula mase tu.hehe..Lagi2 yg best, Nenek,Mak Long and Ibu Im pun ade jugak bersama anak2 kenakan Mama. Memang seronok sangat malam ni. Sepatutnya, tarikh lahir Mama, 28 March.. Tapi sebabkan Isnin hari bekerja utk semua, Along decide utk buat hari Ahad. Maseni, semua dapat tgk Mama menangis gembira dan tersenyum riang selepas menangis.Hehehe.. Happy tgk mereka semua mase tu :') Semoga Mama panjang umur dan berkesempatan tgk anak2 yang lain berada dijinjang pelamin. Amin......

( Vanilla Cho.Chip Ice Cream Cake by SDS )

(Air mata Mama selepas adik bawa kek depannye..)


(Mama,Along and kat tengah2 tu Nenek.Yg baju itam, Kak Bi'ah..)





Amboii..Manisnya si emsem ni senyum selepas kenakan Neneknya..hehe..
(Angah dan anaknya, Qimie 5months)

No comments:

Post a Comment