Tuesday, March 22

Pertama Kali .Terharu :(


Selama kite hidup sebagai seorang Kakak, belum pernah adik jumpa kite dan salam kite. Tapi malam ni, adik tiba2 datang dan salam kite.Siap cium tangan lagi. Memang kite paling rapat dengan die,tapi bile gurau2 mintak die cium tangan pun die takmuh.Tapi its sudddenly happen tonight to me (mcm mimpi pun ade tauu). Kite terharu giler.Menitis air mata seorang kakak ni tau...Huhu.. Hubby yang perasan kejadian ni pun pelik jugak mulanya.Tak pernah2 adik datang jumpe kite tanpa mintak ape2,tapi malam ni die datang hanya untuk jumpe and salam. Die kate, die demam and nak naik Pontian sekejap. Agak risau jugak. Alhamdulillah takde ape2. Mungkin ini adalah salah satu perubahan adik. Amin... Terima kasih Ya ALLAH.... :')

(maybe korang tak kan faham perasaan aku ni tau..or mungkin korang turut pernah rasakan ape yang aku rase mlm ni.....perkara yang kite sendiri tak duga,dari adik kandung kite sendiri yang berbelas dan berpuluh tahun hidup bersama... aku sedih sgt tauuu....... ;c )

No comments:

Post a Comment