Wednesday, March 30

Welcome March!

Hai kawan2!
Sorry sangat private blog sementara. Busy dan tak mahu ada gangguan yg tak c'hat. ;) Maksudnya,berehat.he3x...
Sepatutnye, aku dah lame bcoret dlm blog ni, tapi aku tak bkesempatan.
Bulan3 ni,
betul2 indah. Mcm2 yg t'jadi dan yg kami raihkan.
Aku nak cerita pun, susah. Hehe..
Nanti aku akan uploadkn gambr2 yg menjadi bukti dlm setiap kejadian indah ini.
Tapi kalau yg da jadi frens dlm fb aku, mesti dpt tgk semuaa gambr2 tu.
Aku epy sgt! Even ksihatan aku saat karang ni, tak stabil.kurang sihat hampir seminggu jgk blarutan.
Segala penyakit dtgnya dr Allah. Kan?
Hubby aku dah byk kali tegur and suh je aku duk umah, rehat.
Tapi almaklumlah, aku ni kan degil. Hehe.. Mls la nak cite. ;)
Oh ye! Aku ada persoalan.hu3x.. Aku dah lame xbkk fs atau ayat pnjgnya, formspring.me . Aku dpt beberapa soklan.kdg2 aku terasa yg aku kenal org yg anta soklan tu. Tp aku xnk menti0n siape. Just aku nak, die perkenalkan diri die. Thats all.. :D
Okay kawan2, aku xpat bebel lama2 tau.
Tapi aku akan sambung lg. Hehe..
Thanx ye sudi singgah. Loveu all.
(gmbr akn ku upl0ad nanti.tgguu....)

No comments:

Post a Comment