Monday, April 18

Chicken Chop Hutan Bandar

Hai kawan2 . Pernah dengar or pergi Hutan Bandar tak, somewhere at Johor Bahru? Tahu tak ape ada kat sana? Selain boleh berjogging, dan berjalan petang, Ha..ada lagi yang special tau. Nak tahu? Meh saya cecite3x siket. .

Untuk pengetahuan korang, ada restoran western kat situ, bukan western je, goreng2 pun ada. Tapi paling famous memang western nya lah. Chicken chop yang harganya RM5 1SET untuk seorang. Memang ramai orang yang datang.
"bukan orang kaya je tau yang boleh makan western zaman2 sekarang ni.yang sederhana pun boleh..."
Kalau tak kena berdiri mase datang tu memang tak sah lah.Kena tunggu giliran tau. Bukan chicken chop je ada, lamb chop,steak,fish n chip dan lain2. Cuma berlainan harga. Memang Top!

Kalau korang nak pergi, bukan hari2. Tak silap ini hari, Monday tutup kot. Time hours, petang b4 magrib until ke 2 a.m ,tak silap jugak. Hehe..

Untuk korang2 yang suka makan and suka, 'jalan2 cari makan' , korang kenalah cuba. Memang tip top !

WaaLaaa...Zzaazzz...

No comments:

Post a Comment