Thursday, April 7

Perasaan Berjalan Kaki

Lepas je tutup niaga,going to mamak.Makan..Selepas tenaga digunakan ditempat niaga.Mana tak naik badan ni kan,org nak elakkan makan ditengah malam.hehe,tapi tak kisah lah. 'I.d.c.' bak kate mat saleh.

Entry harini bukan nak share pasal makan ditengah malam,tapi pasal perasaan berjalan kaki di jam 3.38am besama insan tersayang. Memang seronok.Lama tak buat exercise kan.hehe.. Memang tak duga pun nak jalan kaki.tapi tak de transport,kami pun b'independent tanpa menyusahkan kawan2. Hehe.. Nasib baik tak ada dog tau.Mahu terlompat atas bby.hehe..
Lagipun,inilah masa untuk mengeratkan lagi ikatan cinta dan menambahkan lagi kenangan dalam buku Honeybee.ILYSA!

Yang tak boleh blah, Hamka and Faliq sanggup perlahankan motor.Faliq pula turut join activiti tengah2 malam ini yang memang mendatangkan faedah.Apa faedahnya? Exercise lah.Bila keluar peluh kite sihat kan.kaki pula tak lah terlalu manje sampai nak berjalan pun malas. Takmoh takmoh manje2kan kaki tu.tak el0k untuk diri.Betul tak? ;)
Burn pula,sanggup parking keta jauh,tapi taklah jauh sangat dari mamak,dan join kami berjalan.haha.. Inilah kawan2 kami..Epy sama2 susah pun sama2,kadang2 lah..haha..

Sekarang,kami nak makan.Jemput makan ye kawan2... Alhamdulillah..Kami masih diberi rezeki dari Allah yang maha Esa. :')

No comments:

Post a Comment