Thursday, April 21

Perut Keroncong

Assalammualaikum kawan2 semua. U all dah lunch tak? Eh,nak masuk petang dah pun kan.hehe

Perut ni dah keroncong. Macam2 muzik dah berdendang. Tapi tak dapat nak isi dengan makanan. Kenapa? Im on diet. Haha poyo. Badan dah sekeping pun mau diet. Choi...

Bukak YouTube, layan lagu.Dah syok layan,tak lupa jugak nak share sesama dalam fesebuk. Online via handphone, free. But guna HotTicket Hotlink lah.hehe..
Sharing is caring kan...hehe

Tak moh layan perut keroncong ni lagi, Layan pulak si kecik sepasang kat umah ni. Amboi, agresif dah si adik. Si abang, garang macam lionn. Tak boleh di kacau siket.haha tapi paling suka dengki die. Geram tau. I like kids! :) Nak share picture,tak pat lah coz guna fon. Sorry tau!

Okay lah. Nanti sambung bebel lagi. Now, mahu layan Mata Ayer kat Tv3 kulak. See u guys. Dah singgah,jangan lupa follow2 tau.hehe Aligatos Ozaimas!

No comments:

Post a Comment