Friday, April 1

Brutal itu Die .

Nok ! Jie ! Yunk ! Mok ! Giler ! Atieennnnnnn !


Mak epy gile lu datang. Macam lama pulak tak ketawa2 macam tadi and happy2 kan kan kan?
Lu jangan terasa dengan gurauan kawan2 tau. Mereka semua open minded and crazy sometyms ;)
And paling2 besar, lu jangan terasa dengan oblongkang yang kureng mangi tu ek. Nanti mak jadikan oblongkang faveret lu ni, mangi2 dan sayang lu. HAHAHA *kidding ;pp
Nok, lu sekarang tak boleh ketawa macam dulu lah.
Nanti lu semput jeerkkkk. Kan kan kan ? Macam mana lah keadaan lu bila dah kawen nanti? "wondering"

Tak sangka jugak, ganas2 dan brutal lu pun takut pada anak naga yang comel tu. damn! mak suka gile kat anak naga tu. soooooooo ensem lah. garangggg dan ganas je dia. suka3! Likeee jiee..... Mak je yang berani pegang, Epul pun. Korang semua *Hamka, Famy, Botak* larii dulu. Setakat cuit2 tu, Qimie yang emsem tu pun boleh. Hahahahaha...... Kelakar giler! Lagi kelakar bila lu terjerit Epul kenakan. Padan muka kaauuu nok! Wexxxx;p

(emsem kan anak naga ni?? hehe best pegang die. nak pegang lagiii)

Apa2pun, Thankssss again yunk ! Kawan2 pun memang happy giler layan pale lu. Nanti kite jumpa lagi. Mehhh rumen siket.. hahaha.. mmuaarhhhxxxxxx 3x..

No comments:

Post a Comment