Monday, May 16

15 May bersama City Square Kongsi

Haluu kawan2 !
I am back from City Square, Johor Bahru.
Even dah terlewat movie-ing. Tapi dapat jugak layan Kongsi.
Memang best gileerrr cerita ni. Berdekah jek tau.
TAPI... End-ing nya kurang menarik loohh..
Farid Kamil shuld learn from this or from director yang dah lama menceburi bidang pengarahan.
Huhu Pendapat yang terbaik untuk pengarah muda lagi macho ini. Betul tak ?

Btw,Korang layan lah cerita ni. Memang kire ditahap best laahhh. Berdekah lakonan Sam tau. Mohawk yang digayakannya kena dengan watak gangster Siam yang dibawanya. Congrate, Sam !



Tak banyak gambar lah. Camera battery boleh tak dapat charge plak. Sayaaanggg woo. Pakai fon je amek.

After balik dari movie-ing, g mamam kat Sayam, Stulang. After that, balik rumah jap. Then going to Ka-Ro-Ke at Doremi, BBU.

Balik pulak, DVD lagi Fast4 with B. Haha.. In the morning, barulaahhhh tidur. Hehehe...~

See you guuysss... Mmuuaarrhhhhh3

No comments:

Post a Comment