Saturday, May 21

Sabtu 11.00 pagi

Sejuknya cuaca. Tadi pagi hujan kejap. Tapi dah berhenti. Harini Sabtu, ada yang kerja ada yang off rehatkan diri. Pasti ada yang layan cerita hindustan kat Tv3 dan Zee.

Mood aku daripada tadi, sayang2. Haha what thats mean ya? Aku rasa disayangi lah. Maknanya, angin baik. Sebab tu nak tidur lagi tak boleh. Huhu

Rasa macam rindu kat budak kecik 2 orang tu. MUIZ AND SYAFIYAH. Busy tak dapat singgah jengah mereka. Pasti makin sombong dan belagak si abang. Si adik taknak aku kokong lagi lah tu. Terbayang telatah mereka.

Isnin, lusa, aku ada program. Morning. Hope tak glabah macam semalam. Masih banyak lagi yang perlu aku baiki. Jangan gagal atau kata tak boleh ye, kak long :)

No comments:

Post a Comment