Wednesday, June 29

I Have A Dream




Tersentap aku dari tidur. Aku dapat mimpi yang tak best dan apa yang aku tahu, aku tak suka mimpi tu. Simpangkanlah ke dalam gaung mimpi tu. Kadang² aku pun tak faham kenapa aku kerap dapat mimpi tentang seseorang yang aku tidak mahu ada dalam hidup aku ni. Kerana dia, hidup aku mesti ada masalah. Dan aku tak nak ada lagi masalah kerana dia. Cukup² lah apa yang lepas yang dia dah buat. Aku just doakan yang baik² je untuk dia. Kan tak baik doa yang tidak². Maybe 1 hari, dia akan rasa balik macamna aku rasa kot. Setiap perbuatan pasti ada balasannya, setimpal dengan apa yang dilakukan. Kan? 

Yang penting, "Wahai mimpi, bawalah aku ke awan. Bukan ke gaung..."Hehehe

No comments:

Post a Comment