Wednesday, July 20

:::Gunung Ledang Part 2:::

Continue entri : Gunung Ledang Part 1

Gambar ni di ambil by self timer. Sebelum kitorang naik ke Kolam Puteri 900ft dari bawah. Kitorang hantar barang2 dulu masuk dalam kereta. Nak mandi puas2 sebelum balik...

O'ohhh.. Mr.OS terbakar sudehh.. Tolong selamatkan diee. HAHA
Baby && Botak takdapat nak buat ape. Mr.OS yang pilih jalan begini. HAHA

Sempat lagi tauu kami posing sebelum bara api tu terpadam && di-kidnaped oleh jiran2 yang baru sampai pagi nya.. Marah betul Mrs. OS mase tu.hehe

Haiyaaa.. Mr. OS ni. Orang bagi makan ayam bbq, die seboleh2 nak makan kayu buluh tu. Kesiaann tol tau.. Mrs. OS pun sama, ibok nak bawak barang banyak2. Tak padan badan kecik. Hehe


Sempat kitorang begambar kat tugu Batu Gunung Ledang ni. Mula2 naik juga bulu roma masa masuk2 kt area ni. Tapi buat bodoh jelah kan...


Sempat lagi tu. Mr. OS && Mrs. OS punn nak jugak. HEHE

Sebelum mendaki lagi ke Kolam Puteri. Semput wooahhh.. 900ft tuuhh! Tangga nya boleh tahan lah kan...


Besar tak batu ni?? Ha.. Besar gileerr tau nok. Seramn mak tengokkk.. Huhu


Hooreeyyyhhh... Semakin hampir nampaknyaa.. Lepak lulu...


AKHIRNYAA... sampai jugakk kitorang kat Kolam Puteri.. SYOOKKKKKnyaaa....












SEHARIAN BERADA DI KOLAM PUTERI, memang menenangkan kami.....


Aku dan buah hatiku.. SELOONOKKKK kannn kite disana. Dapat tenangkan fikiran kat bawah air terjun belakang tuu... Best tau letak kepala kat bawah tu..




This is the end of Gunung Ledang. 900ft di Kolam Puteri. Best sangatt tau. Kami enjoy dan tenang disana. Even bermacam2 tragedi yang kami lalui dn pulangnya kami mendapat berita yang mendukacitakan......


Perhentian kami di PAGOH... Makan makan dan makan.....

:::THE END:::

Sorry guys. Aku lambat update. Busy dan busy. Join me and follow me ~




No comments:

Post a Comment