Wednesday, September 14

Hari Begitu Bermakna

Assalammualaikum. . .

Lama sungguh aku tak update belog sayang aku ni.
Busy dan busy. (Ituuu je alasan yang aku ada..Tapi nak buat macam mana kann...hihihi)
Hari berganti hari,
menjadi begitu BERMAKNA buat aku.
Setiap pagi aku bukak mata,
aku bersyukur dan tersenyum :)
Happy sangat-sangat.
Terima kasih TUHAN.

Macam-macam yang aku nak share.
Picture-picture dan cerita-cerita.
Tapi masa tidak mengizinkan lagi.
Hihihihi
Tunggulahh dulu bila tiba hari yang aku TAK BUSY...
Semua ceritacerita yang ter-miss aku update.
Yang dah berhabuk pun aku cerita,
tapi cerita aku tak pernah berhabuuk lahh.
;)

Will keep in touch later.
Bersama cerita dan gambar sepanjang bulan Syawal dari camera yang belum aku save dalam pendrive.
Mmmuuaarrrhhhhhhhh.....~

Regards and Smile aalways !

No comments:

Post a Comment