Thursday, October 13

A.K.U bercerita.

Assalammualaikum..
Lama sangat2 tak update. #busy! Itu jelah alasan aku.
Tapi seriouss kawan! Aku tak ada masa yang banyak nak duduk depan computer sekarang ni.
Nak online pun aku pakai handfon je kott. Haha.. Tu pun Wi-Fi lah kat mamak.
Ni pun aku curi tulang siket, buat kerja sambil type cerita aku ni kat Super-Women.
Well kawan, aku lalui macam2 perjalanan.
Berombak dan tidak berombak.
Tapi u all know what? Aku CHILL! Tetap ketawa ketawa dan ketawa.
Koz ni je cara untuk aku tak ditenggelami ombak besar yang melanda.
Hahaha..

Okay okay.
Times up! ;D

Bye bye BYEEEEEE~
See u kawan on the next entry yang aku pun tak pasti bila bila dan bila ;)
Fuuhhhhhhmmuaarcch #flying kiss siket ;p

No comments:

Post a Comment