Friday, October 28

Alhamdulillah...

Alhamdulillah, selesai sudah 1 masalah.
Aku harap lepasni takde apa2 masalah lagi yang datang.
Kalau ade pun, aku harap aku dapat tangani dengan baik, redha, tabah dan sabar :)
Allah sentiasa nak uji umatnye. Jadi aku haruslah cool dan chill even ujian tu sukar sangat.
Tiada yang lebih baik daripada DIA.
Iam sorry and thanx sangat for 2 insan ni yang byk membantu aku tangani masalah ini.
Aku hargai sangat jasa mereka berdua ni.

Btw,
korang ada baca tak entri aku siket hari tu,
About berita gembira.
Aku lupa apa tittle posting tu, nanti aku cari balik.
FYI, Khamis ni aku ada test.
Okayy aku ni seorang yang #pen-nervous tau.
Aku risau, aku gabrah and takut sangat.
TAPI aku hope aku dapat buat yang terbaik.
Encik abang aku sentiasa ade dengan aku dan bagi kata2 semangat.
Thanxxx so much to my Encik Abang #sweetheart. Hehe I levvviiyuuu ;)

Hah! Got to go! Nanti aku update lagi.
Koarang! Doakan lah untuk aku ehhhh.
Mekacehhhhh hehe

Love, Honey

No comments:

Post a Comment