Thursday, November 1

Kacak Manis dan Sweet kan JC ? :D

Feewiit~ My JohnCena 

Everybaby, U know what, I tak pernah miss nak tengok wrestling setiap hari Selasa semata-mata nak tengok John Cenna berbaju hitam tulisan pink, bertopi pink. Kat tangan dia tu ha pun pink. Oh my! Start dia pakai baju ni, sumpah tergoda. Haha~

Kalau JohnCena keluar nak beraksi, Cik Tunang terus panggil, Sebab dia tahu yang I gile betul dengan John Cena bila tgk wrestling. Kalau yang lain syok tengok bola, I pula mesti nak layang wrestling. Sebab apa tau? Sebab...... Super.....Women kitaaa! EEkkkaaaa!~ hehe...

U all yang minat kat JC ni, kalau nak beli baju dia, cepat2 bagitau. Kite beli sesama yok! Diorg kate baju ni terhad. Special gituuu untuk cancer punya kempen. Register kat sini, WWE shop :D

No comments:

Post a Comment