Sunday, September 15

9 Months.

Assalammualaikum & Hi bloggerlovers :)
How are you? Lama sgt Eka tak update, teramat lama. Konon je last entry nak update.hoho...

Kenapa tiba tiba buka blog ni?hehe Cuka kite nah, blog kite ;)

Harini, 15/09/2013 sempena hari perkahwinan Eka and hubby, 15/12/12. Dah 9 bulan dah usia perkahwinan kami. Alhamdulillah.

Walau banyak sangat dugaan yg mendatang, lepas 1 - 1 , tapi Eka and hubby tetap bersama. Tak goyang. Masa berpimpin tgn erat. Makin menyayangi. Makin kuat rasa cinta. Amin.. Lillahita'ala...Kini syurgaku restu dari suamiku.

Sepanjang 9 M hubungan ini, macam2 yg kami laluim Ternyata dugaan selepas berkahwin ni lain sangat penangannya. Lain sangat! Indahnya indah sangat....sakitnyaaa teramat sakit. Ya Allah.. Alhamdulillah, ternyata Kau masih menyayangi HambaMU ini...

Baby? Oh dear all, belum ada rezeki. Tak apa, Kun Fa Ya Kun... Tak lama lagi, jadilah seorang baby kecil yg comel lahir didunia NYA yg penuh liku,pahit manis kehidupan. Ramai dah Uncle Aunty menunggu kan. Sabar ye... Hari2 berdoa. Allah maha besar, Dia yg Maha mengetahui segalaNya. *siapa tak nak zuriat kn? :) Husnuzon...

Ok, sampai sini je coretan Eka. Mohon doakan perjalanan Eka dan hubby, diredhai dan diberkati. Kekal hingga akhir hayat dan bertemu di syurga. Eka sayang semua, dan Eka sayang hubungan cinta kami yang bersatu & bertemu kerana Allah SWT.. :') Doakan juga Eka dapat babies yg Soleh dan Solehah yee..

Lots of love,

#ekamarro



No comments:

Post a Comment