Thursday, May 29

Cara Lama

Assalammualaikum & Selamat Tengah Malam precious !

Lepas balik meeting, badan terus lemau. Demam degil taknak main jauh jauh. So terbaring sampai ke tengah malam. Dengan gastrik yang menggila. Fuhh! Hebat sungguh rasa nak menghapus dosa kecil ni kan. 3am baru cuba bangun laratkan diri husband ajak pergi makan tomyam so dapatlah nanti makan ubat. Tomyam kat mana buka 3am macam ni? Utk orang Johor, boleh lah ke Restoran Sayam kat Stulang JB. Puas hati pun puas.

Alhamdulillah ! Rasa lagi bertenaga bila dah makan and minum. Tinggal sakit kepala and selsema je. Get well soon honey ! :) *bagi semangat pada diri sendiri cause taknak susahkan husband yang cari rezeki malam2

Bila hidup berumah tangga, macam macam susah senang lalui bersama. Keperluan pun cukup utk hidup berdua. Ada kurang takpernah mengeluh. ALLAH marah. Tapi best juga tau! Banyak benda yang kite tak buat masa hidup bujang kite buat bila dah kahwin. Seronok ! Soo uallsss cepat kahwin. Lagi berkat hidup dpd bercinta lama lama ni. Manissss sangat! Hihi ;)

Gigirl suka cuci baju husband cara lama. Lagi bersih dari cuci mesin. Kalau baju kerja husband tak ada, gigirl terus rendam and nyental lah dalam toilet. Siapa kata penat? Seronok uallssssss! Trustme ! Sekali sekala buat lah cara lama. Hihi Lepastu gigirl ni suka pada sesuatu yang sangat clean and wangi. Ha! Takisah baju kerja ke baju buat pakai kat rumah je pun, mesti kena wangi. Sebab, Nabi Muhammad suka pada wangi wangian. :') Sakit sakit pun kena gigih nyental baju kerja husband kite. Pagi ni die nak pakai. Exercise lah biar bagi peluh sikit,cepat sihat. Kan ;) Sukaaa sgt tengok die wangiiiii and puas hati tgk baju bersih ! Senangnya dalam hati. Lalalalaa ~

Okkaayyy ualls, Ialls nak makan ubat. Nak rehat. Pagi nak bangun kejut husband. Mmuahh !

Lots oflove,

xxsheka :)
29052014 4:45 a.m

No comments:

Post a Comment