Tuesday, March 10

I love this feeling

Assalammualaikum blog mummy :)

Mummy tergerak hati nak share perasaan mummy ni kat sini supaya menjadi tatapan pembaca dan anakanda mummy yang bakal melihat dunia tak lama lagi dan mengenal itu dunia IT.

Sebelum mummy update blog ni, mummy tenang dan tersenyum sendiri. Seakan ada sesuatu yang buat mummy rasa perasaan ni. Sesuatu perasaan yang indah sangat. Sampaikan mummy tak tahu nak share macam mana and apa yang mummy rasa. Dan masa ni juga, baby mummy ni sedang aktif dalam perut mummy. Senyum mummy makin melebar. Sambil melihat daddy yang sedang buat kerja dan baby yang begerak gerak. Mummy rasa bahagia. Indahnya rasa ni. :')

Sebenarnya masa ni, Mummy sedang mencari nama yang sesuai untuk baby. Sambil menggosok perut kerana baby begerak gerak. Mummy happy sangat anak. Mummy dapat rasa kehadiran anak mummy. Mummy dapat rasa kasih sayang antara mummy dan daddy yang menjadi benih untuk anak mummy ni. Dan mummy sangat bahagia setiap kali anak mummy begerak aktif didalam sana. Walaupun mummy tak selesa tidur malam, tulang pinggul mummy setiap malam sakit, tapi mummy tak terfikir anak mummy dan daddy ni beban pada mummy. Sungguh, semakin mummy rasa kehadiranmu, anak.

Ada satu nama, yang buat mummy tersenyum dan perasaan yang tak dapat mummy ceritakan atau gambarkan untuk anak mummy ni. Sekiranya anak mummy dan daddy yang berada dalam perut ni adalah seorang perempuan, mummy terasa nyaman hati dan rasa kasih untuk memberi nama ini. Dan juga sekiranya baby adalah seorang lelaki, mummy niat akan berikan tanggungjawab memberi nama kepadamu oleh daddy. Rasa kasih sayang mummy daddy tak akan berbelah bagi sayang.

Sebaik baik nama adalah nama yang bermakna maksudnya didalam alQuran dan Islam. Mummy berdoa siang malam setiap detik, anak mummy dan daddy inilah yang akan menjadi anak yang memimpin mummy dan daddy kesyurga suatu saat nanti.

Subhanaallah, Mummy rasa kasih pada anak mummy dan daddy. Mummy menantimu dengan sabar sayang. Hanya Allah SWT yang tahu perasaan mummy saat type moment indah untuk dikongsikan ini.

Selamat Malam sayang. I love you my both babies. (Daddy & Baby)

Love,

Wife & Mummy
01:10a.m.

No comments:

Post a Comment