Tuesday, March 24

It's 30 weeks baby!

Assalammualaikum. Hi ualls! First, aku rasa happy dengan keistimewaan yang Allah bagi untuk ibu mengandung ni, Alhamdulillah. Time ni, aku dah 30weeks. Berdasarkan email dari babycenterdotcomdotmy. Hehe Happy sangat sebab, everyday aku dapat rasa sentuhan dan pegerakan anakku sayang yang kerap. Dan paling best, bila aku baring tu, aku dapat tengok sendiri perut aku seperti ombak laut.haha. Kenapa? Baby sedang aktif dan membesar memenuhi ruang perut mummy nya ni. Syukur Alhamdulillah.

And, I am very sure, satu hari aku akan merindui moment indah ini selepas melahirkan anak tercinta ini.

Memandangkan terlalu ramai sangat yang menjadi Dokter Scan, aku pun tak jadi nak ke klinik untuk buat 4d / 5d scan. Haha memandangkan, aku suka dengar mereka berteka teki dengan jantina anakku, aku turut rasa semangat nak menjadikan jantina ini suprise buat mummy and daddy. Taklama lagi kan, 8 to 10 weeks je lagi. Sabar ye sayang !

Kepada yang banyak memberi aku nasihat dan ambil berat selama aku preggy dan even yang bertanya tanya pada aku, about my preggy ni, Thank you alls. Kite hargai cangaaattt :)

Love,

Mummy
11:07p.m.

No comments:

Post a Comment