Tuesday, March 10

Kepala Pusing

Assalammualaikum ualls.

Harini mummy rasa agak pening sedikit kepala. Mungkin disebabkan, perut kosong dan mummy makan pula pil Iron dan Vit yang diberi dokter. Lepas je telan sebiji Iron and Vit, terus mummy blank kejap. Kepala berdenyut. Mungkin sebab mummy tak makan apa apa lagi dan terus makan ubat. Tapi, menurut blog mummy to be yang dapat pil Iron ni, diorang pun makan 3 jam sebelum isi perut. Dont know lah ye.

Bila mummy dah pening macamni, mummy tak ada mood nak main phone dan rasa nak baring ke. Kepala makin sakit. -.-" Dugaan kan, ujian orang mengandung tapi tetap bahagia nak mengandung. Hehe inilah dipanggil, Pengorbanan. :)

Btw. Mummy ni seorang perabun jauh dan silau. Baru baru ni, mummy pergi kedai spect tujuan nak check power mata, mungkin naik sebab mummy kerap pening even pakai spect or lens yang biasa mummy pakai bersama power yang biasa. Lepas check, lady yang bekerja ni bebual kosong sekejap dan mummy tell her lah yang mummy ni pregnant. So die explain, power silau mummy memang semakin bertambah. Tapi, mummy dinasihatkan supaya tunggu selepas bersalin. Takut ada effect if tambah power sekarang. Ok, mummy tak tahu pun pasal ni. Hehe. So, mummy pun ambil nasihat itu. Mungkin betul kan, kite tak tahu. Nanti juga mummy akan minta pula pandangan dan advice dari dokter :)

Ok ok ok. Nanti mummy update lagi. If rajin, mummy nak update lagi blog ni. Kena lah mummy masuk cc kejap, update with Phone je cause mummy teman lover niaga. :)

Love,
Mummy
08.58p.m.

No comments:

Post a Comment