Thursday, March 26

Official Public

Assalammualaikum ualls.

Harini, barulah aku sempat public kan blog yang selama ni rupanya aku set private. Haha. Good girl. Tak nyempat edit power. Aku nak suruh siapa ni yang sanggup sponsor edit blog cun untuk aku? Haha. Oppss! Ialls gurau je ualls. Haha kena cari tukang edit yang nak asah bakat die ni.

Well, banyak sangat ni nak kena buat. All is, planning yang baru.

Setelah hampir setahun aku bercuti dari dunia networking, aku dah kembali semula untuk aktif kan balik diri.

Apa yang aku aktif ;

Online shop for my own branded.
Misswishh Hijab.

Nanti aku update lah blog ni bagi power. Page and IG bagi gempak. Supaya aku dapat aktif kembali. Hehe

Aku ni suka baca sesuatu yang memotivasikan diri aku untuk dapat semangat aku. Bila aku dah ada semangat, banyak betul idea yang datang. Lagi lagi, bisnes. Aduh! Tolong lah hormon aku jangan berubah lagi. Haha. Aku dah semangat ni. Ok semangat yang bekobar tau. Siapa pernah lalui perasaan aku ni? ;)

Sepanjang aku preggy ni kan, aku seorang yang tak banyak sangat cakap. Eh! Sebenarnya, aku memang seorang yang bukanlah pandai bercakap sangat pada stranger atau orang yang emangnya kenal aku. Sebab tu, dari dulu, aku suka blogging and simpan note. Haha sebab aku dikenali hanya oleh orang yang benar benar mengenali and rapat dengan aku. Shhhhh ! Konfius? Ada bezanya tau. Hehe

Xoxo,

11:20p.m.

No comments:

Post a Comment