Tuesday, March 24

Tips Apply Foundation Natural & Glow

Beauty Call :)

Kite nak share pasal routine kite setiap kali perasaan nak makeup datang.

Sedia maklum, yes kulit kite memang sensitif. Even dengan barang makeup pun. Thats why, kite jaga rapi skin kite dengan A-dha Skin Care yang sangat memuaskan. Superb!

F.y.i, setiap kali ualls beli A-dha Skin Care set ni, pasti akan ada serum Vit C & E.

Tips untuk makeup menggunakan foundation, any foundation, macam kite, kite akan guna Liquid foundation, sebab ringan texturenya.
Sebelum apply foundation, ualls sapu serum Vit C & E A-dha ni dulu serap pada skin then baru lah gunakan foundation pilihan Dan kite gunakan brand L'oreal for diri sendiri. Sebenarnya, tak perlu sapu keseluruhan wajah pun tak apa foundation ni. Sapu nipis pada tempat yang perlu, sudah memadai. Dengan menggunakan jari, So taklah nampak terlalu tebal. Just natural and glow.

Sekian, hasilnya. Memang skin nampak glow. Dan tidak tercemar walau menggunakan foundation.

Saya sudah menggunakan A-dha Skin Care. Anda bagaimana? Hehe ;)

If berminat untuk beli A-dha Skin Care di kawasan JB, boleh email direct terus kat kite :

officialatikah@hotmail.com

Love u xoxo.

No comments:

Post a Comment